Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το Socket είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (δε διαθέτει έκθεση των προϊόντων) που δραστηριοποιείται στο χώρο του οικιακού και επαγγελματικού φωτισμού. Αποτελεί ιδέα δύο διαφορετικών επαγγελματικών ομάδων με κοινό όμως όραμα την διάθεση ποιοτικών και οικονομικών λύσεων φωτισμού, συνδυάζοντας το μοντέρνο ή vintage σχεδιασμό με την αξιοπιστία και εξοικονόμηση ενέργειας.

Στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να δείτε μία μεγάλη ποικιλία από φωτιστικά και λάμπες και να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα τις αγορές σας σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ομάδα απαρτίζεται από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και κατασκευών, στην αρχιτεκτονική και διακόσμηση εσωτερικών χώρων και έχει τη δυνατότητα να σας προτείνει τη βέλτιστη λύση για τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο. Επίσης διαθέτει δυναμικό με την κατάλληλη τεχνογνωσία ώστε να σας προσφέρει εύκολη και ευέλικτη περιήγηση στο διαδικτυακό τόπο του Socket και να διευκολύνει τις online συναλλαγές σας σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα ασφαλείας.

about-us-socket-eshop

 

Μενού

Click to call mobile menu

Αναζήτηση

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος