Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Παραλαβή από το Socket

Μπορείτε να παραλάβετε άμεσα από το χώρο μας, Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 19:00 καθώς και Σάββατο 10:00 - 15:00. Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με μετρητά ή με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Αποστολή Εντός Αττικής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται από συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών (ΕΛ.ΤΑ ή Courier Center) ή πρακτορεία μεταφορών για μεγαλύτερα δέματα, εντός 1-2 εργάσιμων ημερών**. Το κόστος μεταφορικών είναι 4€ και υπάρχει και η δυνατότητα αντικαταβολής με επιπλέον επιβάρυνση 2.5€. Τα ανωτέρω κόστη επιβαρύνουν τον πελάτη.

Αποστολή Εκτός Αττικής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλη την Ελλάδα* από συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών (ΕΛ.ΤΑ ή Speedex) ή πρακτορεία μεταφορών για μεγαλύτερα δέματα, εντός 2-3 εργάσιμων ημερών**. Το κόστος μεταφορικών είναι 6€ και υπάρχει και η δυνατότητα αντικαταβολής με επιπλέον επιβάρυνση 2.5€. Τα ανωτέρω κόστη επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η παράδοση εμπορευμάτων από πρακτορείο μεταφορών γίνεται στο πεζοδρόμιο.

* Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη.

** Ο χρόνος αποστολής υπολογίζεται από τη στιγμή που θα παραδοθεί η παραγγελία στον αντίστοιχο συνεργάτη μας (courier ή πρακτορείο).

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α 24%

delivery

Μενού

Click to call mobile menu

Αναζήτηση

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος